In dit artikel bespreken we hoe je een firewall kunt instellen op een VPS of Dedicated Server met Ubuntu.   Zorg dat de server up-to date is met:  sudo apt-get update sudo apt-get upgrade​   Zorg dat UFW geinstalleerd is met: sudo...

Vraag.- Je wilt zelf de vps installeren mbv een installatie cd.- Er is geen kant en klare image beschikbaar voor de gewenste linux versie.Om een installatie helemaal zelf uit te voeren voor een vps  moet je het volgende doen.1. Ga naar de Control...