Hoe zet ik mijn Windows VPS op maximale performance?

Om de maximale performance uit een Windows machine te halen kan je de volgende stappen volgen. Deze uitleg is gebaseerd op Windows 10 Pro.

1. Open de instellingen op je Windows machine en zoek "power". Je kan dan op Instellingen voor energiebeheer en slaapstand klikken.
  2. Selecteer nu bij "gebruik van netstroom uitschalen na": nooit. Bij prestaties en energie kan je de slider helemaal naar rechts slepen (beste prestaties).
    Settings performance.png
  3. Open nu het configuratiescherm. Klik daar op "hardware en geluid --> Energiebeheer". Klik bij "aanvullende schema's weergeven" op "hoge prestaties".
    MAX PERFORMANCE!.png