anti grief tools

Geen enkele Minecraft server eigenaar wilt dat zijn/haar Minecraft server gegrieft wordt. We leggen in dit artikel uit hoe je griefers kan tegenhouden.

Plugin categorie 1: Chest protection

Een aantal plugins die ervoor zorgen dat spelers niet zomaar uit elkaars chests kunnen stelen staan in de lijst hieronder, kies er één uit!

Plugin categorie 2: Rollbacken. (Oftewel, als een griefer je huisje heeft gesloopt, dan kun je het terug draaien)

Er is maar één plugin die wij ontzettend goed vinden: CoreProtect.

Vragen over CoreProtect? Lees dan dit artikel.

Plugin categorie 3: Bepaalde gebieden beschermen (claimen)

Een plugin die dit goed doet is:

Het zorgt ervoor dat de speler met een gouden schep een gebied kan selecteren en dat gebied dan voor zichzelf kan opeisen. Niemand behalve de speler die het gebied opgeëist heeft kan daar dan nog in bouwen.