CoreProtect

CoreProtect is een plugin om griefers tegen te gaan. Dit kan omdat alle acties van alle spelers worden opgeslagen, hierdoor kan je gemakkelijk actie's terug zien en terug in de tijd gaan.

Stap 1:

Download CoreProtect van de plugin pagina, let op dat je de juiste versie neemt!

Stap 2:

Zet de server tijdelijk uit.

Stap 3:

Upload CoreProtect via FTP.

Stap 4:

Start de server weer op.

Uitleg:

Je kan zien welke speler een actie heeft gedaan met het commando: /co i hierna kan je op het blokje klikken door de informatie erover te zien.

Je kan een terugdraai of zogenoemde rollback uitvoeren met het volgende commando: /co rollback t:#t r:#r hier verplaats je #t met de tijd en #r met de radius in blokken. Als je hier dus: /co rollback t:1h r:30 uitvoerd rollback je één uur terug in een radius van 30 blokken. De h staat hier voor uur, een minuut is m, seconden s, dag d, maand M, jaar Y.

Standaard worden de gegevens lokaal opgeslagen, het is echter ook mogelijk de gegevens op te slaan in een MySQL database.