Kennisbank

Minecraft Panel

Custom Jar instellen Staat je gewenste JAR File niet tussen de jars op ons paneel? In dit artikel leggen we uit hoe... Een MySQL Database Aanmaken Je wilt een MySQL database aanmaken? Dat is geen probleem! Volg de stappen hieronder.  Stap 1:... FTP Connectie Maken Je wilt een FTP connectie maken naar je Minecraft Server, maar hoe doe je dit?Voor het maken van... Hoe installeer ik een DataPack? Download je DataPack Maak een ftp verbinding met je server. Dat kan je doen door via... Hoe installeer ik een Forge Server? Drie gemakkelijke stappen om een forge server te installeren.1). Downloaden Forge-bestanden... Je Eigen Wereld Uploaden Wij gaan de wereld toevoegen via een FTP Client: WINSCP. Klik hier om te kijken hoe je dat kan... Mijn moderator ziet mijn server niet in multicraft Standaard is je minecraft server alleen zichtbaar voor owners (dus bijv co-owner). Je kan deze... Modpack installeren Wordt Minecraft Vanilla saai? Dan is het tijd voor mods! In dit artikel leggen we uit hoe je mods... Multicraft Wachtwoord Wijzigen of Vergeten? Wil jij je wachtwoord van Multicraft wijzigen of ben je jouw wachtwoord vergeten? Volg de... Nieuwe wereld maken Het komt vaak voor dat je een  nieuwe minecraft wereld wilt creëren. Misschien wil je een... Overstappen naar RecoreHosting Host jij momenteel jouw Minecraft server(s) bij een andere Minecraft server hosting provider en... Plugins Toevoegen Wij gaan de plugins toevoegen via een FTP Client: WINSCP. Klik hier om te kijken hoe je dat kan... Server backup maken Backups zijn super belangrijk. Ze voorkomen dat je misschien wel alles kwijtraakt waar je heel... Server instellingen Je Minecraft server (properties) instellingen wijzigen... wat bedoelen we hier precies mee?... Server-Icon Toevoegen Wij gaan het icon toevoegen via een FTP connectie, lees hier meer over een FTP connectie. Stap... Toegang Subusers Sommige klanten vinden het fijn om een sidekick te hebben. Je kan via het server paneel andere... Wachtwoord wijzigen in MultiCraft Het wijzigen van je wachtwoord van je Minecraft server paneel account is gemakkelijk Doe dit als... Je Minecraft Server Instellen Je hebt net je MineCraft Server bij ons gekocht, alleen hoe moet je die instellen voor het eerste...