Een MySQL Database Aanmaken

Je wilt een MySQL database aanmaken? Dat is geen probleem! Volg de stappen hieronder.

Stap 1:

Ga op het multicraft paneel naar je minecraft server waar je een MySQL database aan wilt maken.

Stap 2:

Ga naar: Advanced -> MySQL Database. Op die pagina klik je links op: + Create Database.

Stap 3:

Je ziet nu de gegevens staan van je database, je kan met de onderste link naar PHPmyAdmin gaan. Je kan met deze gegevens jou plugin linken naar de database!