PermissionsEX

LET OP: DEZE PLUGIN WORDT NIET MEER ONDERSTEUND / GEUPDATE.

Deze uitleg gaat over de plugin: PermissionsEx. Een permission managing plugin.

Stap 1 (Installatie):

• Zet de server tijdelijk uit.
  • Download de plugin vanaf de plugin pagina. Let op dat je de juiste versie neemt!
  • Je hebt ook de plugin Vault nodig, die kan je downloaden vanaf deze pagina.
  • Upload de plugins naar de server via een FTP connectie in de map plugins
  • Zet de server weer aan

Stap 2 (Commando's):

• /pex group (group) create - Maakt een group aan
  • /pex user (speler) group set (group) - Voeg een speler toe in een group
  • /pex group (group) add (permission) - Voegt een permission toe aan een groep
  • /pex user (speler) add (permission) - Voegt een permission toe aan een speler
  • /pex user (groep) prefix (prefix) - Voegt een prefix toe aan een groep
  • /pex user (speler) prefix (prefix) - Voegt een prefix toe aan een speler
  • /pex reload - Herlaad de plugin

Stap 3 (Config):

In de config staan alle groepen, je hebt hier een aantal optie(s) per groep.  Je hebt hier de volgende optie's:

• Inheritance: Inheritance betekend dat alle permissions bij de groep worden toegevoegd. Dat betekend dat als groep x inherticance: - groep y heeft staan, deze groep heeft alle permissions van groep y.
  • Default (true | false): Als er hier true staat houdt dat in dat als je voor het eerst joined, dat de groep is waar je in start. Wanneer default op false staat word je niet in die groep gezet als je het eerste joined. Je kan maar 1 groep op default: true zet.