Minecraft Cloud Pakketten

Wij bieden Minecraft Cloud Pakketten, maar wat houdt dit eigenlijk in? En waarom zou je voor een Minecraft Cloud Pakket kiezen? Dat en meer leggen we jouw in dit artikel uit!

Wat is een Minecraft Cloud Pakket, wat kan ik ermee en waarom zou ik er voor één moeten kiezen?

Een Minecraft Cloud Pakket is eigenlijk heel simpel, je krijgt de optie zelf Minecraft servers aan te maken binnen je pakket. Je kan dus zelf kiezen hoeveel servers je aanmaakt en hoeveel geheugen je die server geeft. Een Minecraft Cloud Pakket bieden jou dus de vrijheid en snelheid van een dedicated server voor een lagere prijs. Nog een voordeel, wij onderhouden de server. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over dingen als een firewall, updates van bepaalde software en het monitoren van de gehele server. Jij kan je dus 100% bezig houden met jouw Minecraft Server.

Wat is het verschil tussen een Minecraft Cloud Pakket en een VPS?

Een Minecraft Cloud Pakket is geen VPS (Virtual Private Server). Wij draaien de Minecraft Servers en het paneel op een normale server, hierdoor zijn jouw servers dus veel sneller. Tevens ervaar je de volledige kracht van een AMD Ryzen 9 7950X3D als processor.

Een VPS is een langzamer, een VPS is namelijk een soort virtuele computer. Een VPS is vaak instabieler doordat de rekenkracht van de server verdeeld wordt over de verschillende VPS (Virtual Private Servers).

Interesse? Neem dan direct een kijkje bij onze Minecraft Cloud Pakketten.