Minecraft Cloud Pakketten

Wij bieden Minecraft Cloud Pakketten, maar wat houdt dit eigenlijk in? En waarom zou je voor een Minecraft Cloud Pakket kiezen? Dat en meer leggen we jouw in dit artikel uit!

Wat is een Minecraft Cloud Pakket, wat kan ik ermee en waarom zou ik er voor één moeten kiezen?

Een Minecraft Cloud Pakket is eigenlijk heel simpel, je krijgt jou eigen MultiCraft paneel waar jij zelf servers en gebruikers kunt aanmaken en kan bepalen hoeveel RAM elke server krijgt. Op dit paneel staan geen verwijzingen naar RecoreHosting, dit paneel kan je dus gebruiken voor een eigen Minecraft Server of een eigen Minecraft Hosting. Een Minecraft Cloud Pakket bieden jou dus de vrijheid en snelheid van een dedicated server voor een lagere prijs. Nog een voordeel; wij onderhouden de server. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken over dingen als een firewall, updates van bepaalde software en het monitoren van de gehele server. Jij kan je dus 100% bezig houden met jouw Minecraft Server of Hosting.

Wat is het verschil tussen een Minecraft Cloud Pakket en een VPS?

Een Minecraft Cloud Pakket is geen VPS (Virtual Private Server). Wij draaien de Minecraft Servers en het paneel op een normale server, hierdoor zijn jouw servers dus veel sneller. Tevens ervaar je de volledige kracht van een Intel Core i9 9900k als processor.

Een VPS is een langzamer, een VPS is namelijk een soort virtuele computer. Een VPS is vaak instabieler doordat de rekenkracht van de server verdeeld wordt over de verschillende VPS (Virtual Private Servers).

Interesse? Neem dan direct een kijkje bij onze Minecraft Cloud Pakketten.