Contracten, Diensten en Abonnementen

• Opzeggen, Dienst Opzeggen, Contracten

Wat betreft contracten hoeft u zich geen zorgen te maken. U zit namelijk nergens aan vast (tenzij dit vermeld is). Een Minecraft Server kan op elk gewenst moment worden gekocht en wordt per maand, kwartaal, of halfjaar (maar net wat u wilt) verlengd. Wanneer u niet verlengt dan verloopt de server en worden de server en bestanden verwijderd. Verlengt u wel, dan loopt de server door. Zo simpel is het. De betalingen moet u handmatig doen. Er is geen sprake van automatisch incasso.

U hoeft dus niks vooraf te vermelden als u de server niet wilt verlengen, dit zouden wij echter wel fijn vinden zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Het aangeven dat u een server niet langer wilt verlengen kan via het klantenpaneel onder het kopje diensten.