Hoeveel spelers kunnen er op mijn server?

• server, spelers, aantal, hoeveel

We staan onbeperkte slots toe voor alle abonnementen, maar het daadwerkelijke aantal spelers dat je server kan draaien, is afhankelijk van de hoeveelheid RAM die je server heeft.

Gemiddeld kunnen de meeste servers ongeveer 20 spelers hosten voor elke 1 GB RAM. Het daadwerkelijke aantal spelers dat op je server kan , is echter afhankelijk van het aantal plug-ins dat  je gebruikt, de grootte , het aantal werelden en eventuele andere wijzigingen die je hebt aangebracht.

Server Type Aanbevolen spelers per 1 GB
Vanilla 18
CraftBukkit 18
Spigot 20
Forge  10-15 (Afhankelijk van de mods)

Hoe zit dat bij andere hosting bedrijven?

Aangezien het aantal spelers dat op een server past, direct overeenkomt met het geheugen, zijn deze aanbevelingen van toepassing ongeacht bij welke hosting je gebruikt. 1 GB RAM is nog steeds 1 GB RAM, waar je ook bent.

Onze servers zijn echter zeer krachtig en er kunnen honderden spelers op een server draaien zolang je voldoende geheugen hebt. Veel andere hostings hebben knelpunten zoals een gebrek aan CPU- of schijfsnelheid - dit betekent dat als  je bij een bij een van onze concurrenten een server neemt deze niet in staat is om een ​​groot aantal spelers aan te kunnen ondanks dat je genoeg geheugen hebt.

Met RecoreHosting kan je server altijd kunnen groeien. Onze systemen zijn aanzienlijk krachtiger dan onze concurrenten. Zo hebben wij bijvoorbeeld  NVMe SSD's schijven, die 6x sneller zijn dan gewone SATA SSD's en meer dan 25x sneller dan HDD's. Ook gebruiken wij een aanzienlijke krachtiger processor (AMD Ryzen 9 7950X3D) in onze systemen.

BungeeCord

Over het algemeen wordt aanbevolen om 1 GB RAM toe te wijzen, plus een extra 1 GB RAM voor elke 500 spelers. Houd er rekening mee dat extra plug-ins van invloed kunnen zijn op het benodigde  geheugen