Bevestiging van uw e-mailadres, wat moet ik hier mee?


ICANN/R is de non-profit organisatie achter domeinextensies. De ICANN stuurt jaarlijks e-mailberichten naar de domeinnaamhouder ter controle. Dit kunnen e-mails zijn om het e-mailadres van de eigenaar van een domeinnaam te kunnen verifiëren.

Wanneer je een e-mail hebt ontvangen met als onderwerp 'Bevestiging van uw e-mailadres is noodzakelijk' dan is dit geen spam of phishing. Het verzoek komt naar aanleiding van een aantal nieuwe regels van Internet ICANN (Corporation for Assigned Names and Numbers), een organisatie die betrokken is bij regelgeving omtrent het Internet. Het wordt namens ons verstuurd aan jou.

Het doel van het bericht is namelijk verificatie van het contactadres van de domeinregistratie, daarom is het van belang om aan dit bevestigingsverzoek te voldoen. Bij het uitblijven van een bevestiging wordt de domeinnaam geschorst
Geef daarom bij registratie van een domein een geldig actief emailadres op.

Mocht u twijfelen wat te doen met dergelijke mailtjes, kan je altijd contact op nemen met  info@recorehosting.com


Let op, je hoeft zelf geen gegevens op te geven, maar gaat het om een verificatie van de het emailadres waar jij deze email hebt op ontvangen.

Wil je dat een ander email adres wordt gebruikt, neem dan contact met recorehosting op. Wij zorgen er voor dat er weer een nieuwe email wordt gestuurd naar het juiste emailadres.

 

Een dergelijke e-mail ziet er zo uit:

Onderwerp: Request for e-mail address verification


Druk op de meeggestuurde link. Je wordt doorgestuurd naar de website van onze groothandel in domeinnamen, registrar.eu. Dit is een veilige website.

Kies 'verify email'

 

 

Na verificatie blijft je domeinnaam werken. 

Er wordt niet om gegevens gevraagd zoals rekeningnummers, telefoonnummers of andere emailadressen.


Voor meer informatie, neem contact op met info@recorehosting.com

 

 

 

 

 

 

 


Was dit antwoord nuttig?
« Terug
Loading