Je hebt een Minecraft Cloud Pakket bij ons maar weet niet hoe je hier een server op kunt aanmaken? Dat is geen probleem, wij leggen jou in dit artikel uit hoe jij een server kunt aanmaken op jouw Minecraft Cloud Pakket.   Zorg dat je ingelogd...

Je hebt een server op je Minecraft Cloud Pakket die je wilt verwijderen? Wij leggen jou hier uit hoe je dit moet doen!Let op: als je een server verwijderd, is deze server weg en is deze niet meer terug te halen.   Login op jouw persoonlijke...