Minecraft Server Backups en meer!

  • Maandag, 7 Juni, 2021
  • 20:17pm

Zoals jullie weten blijven wij ons graag verbeteren. Daarom hebben wij enkele dingen toegevoegd / aangepast die veel aangevraagd zijn bij ons.

 

Afgelopen nacht hebben wij 2 functies voor onze Minecraft Hosting aangezet. Dit zijn:

  • Het maken van (max. 5) volledige backups
  • Het gebruik van sftp gaat automatisch. Je hoeft niet je ftp poort aan te passen. De ftp poort blijft 21

 

Backups:

Het (automatisch) draaien van volledige backups van je Minecraft Server is nu ook mogelijk. Hiervoor was alleen het maken van een backup van één wereld mogelijk.
Het maken van backups kan je automatisch laten doen bij je Minecraft Server links in het paneel onder Advanced --> taken. 
Onder het kopje Files net boven advanced is het mogelijk om handmatig backups te maken, je backups te zien, backups te verwijderen en backups terug te zetten.

Je kan maximaal 5 volledige backups hebben van je Minecraft Server.

 

(s)FTP:

Vanaf nu is het ook mogelijk om verbinding te maken via sFTP om bestanden te uploaden naar je Minecraft Server. 

 

Naast deze 2 functies hebben wij ook de maximale bestandsgrote voor uploads van bestanden via het web controlepaneel verhoogd. Het maximum was 6MB, dit is nu 50MB. Let op dat een bestand er maximaal 90 seconden over mag doen om geupload te worden. Duurt dit langer dan wordt de upload stop gezet. Voor grote bestanden of een langzame internet snelheid raden wij dus nog steeds een FTP client aan.

 

We wensen jullie veel plezier en succes met deze aanpassingen en toevoegingen. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn horen wij dat natuurlijk graag.

 

Geschreven door: Robin van der Wolf op 07-06-2021

« Terug
Loading