Wachtwoord wijzigen in MultiCraft

Het wijzigen van je wachtwoord van je Minecraft server paneel account is gemakkelijk Doe dit als volgt:

Stap 1:

Log in op ons Minecraft server paneel.

Stap 2:

Navigeer naar Profile. Op de profiel pagina kun je vervolgens je nieuwe wachtwoord instellen. Klik daarna op Save.

Het wijzigen van je wachtwoord van het Minecraft server paneel account wijzigd niet het wachtwoord van je RecoreHosting klanten account. Lees hieronder hoe je het wachtwoord van je RecoreHosting account moet wijzigen.