Overstappen naar RecoreHosting

Host jij momenteel jouw Minecraft server(s) bij een andere Minecraft server hosting provider en ben je momenteel niet tevreden? Geen zorgen, overstappen naar RecoreHosting is zo gebeurd. Je kunt dan bij ons exact verder spelen vanaf het moment waar je gebleven was. Graag nemen wij de tijd om jou bij de overstap te begeleiden. Lees daarvoor even dit artikel door.

Bij veel Minecraft server hosting providers kun je alleen bij je server bestanden als deze nog actief is. Zorg dus dat je klaar bent om over te stappen vóórdat je Minecraft server daadwerkelijk verloopt!

Oké dus je Minecraft server is nog actief? Dan kunnen we beginnen.

Stap 1:

Zet de Minecraft server bij je huidige (oude) Minecraft server provider uit.

Stap 2:

Verbind via FTP naar je oude Minecraft server. Dit kun je bijvoorbeeld doen met WinSCP of FileZilla.

Stap 3:

Maak een nieuwe mapje op bijvoorbeeld je bureaublad van je eigen PC en sleep vervolgens alle Minecraft server bestanden vanuit de FTP client naar de zojuist gemaakte map op je bureaublad. Alle bestanden worden nu gedownload.

Stap 4:

Bestel je nieuwe Minecraft server bij ons als je dat nog niet gedaan hebt. Klik hier om onze Minecraft SSD Hosting pakketten te bekijken.

Stap 5:

Nu dat je nieuwe Minecraft server actief is, kunnen we alle bestanden van de oude server overzetten.

Verbind via FTP met de nieuwe Minecraft server. Klik hier voor uitleg.

Stap 7:

Nadat je verbonden bent kun je alle oude server bestanden van je PC uploaden naar de nieuwe server. Even wachten tot alles overgezet is en klaar! Zo simpel is het. Veel plezier met spelen zonder problemen op onze krachtige server hardware.

We snappen dat dit een vrij abstract artikel is, daarom bieden wij gratis live support om jou een goede start te kunnen geven. Je kunt altijd bij ons terecht voor al je vragen omtrent Minecraft server hosting.