Custom Jar instellen

Staat je gewenste JAR File niet tussen de jars op ons paneel? In dit artikel leggen we uit hoe jij je eigen Custom JAR kunt instellen.

Stap 1:

Upload je Custom JAR file in de hoofdmap van je server via een FTP connectie.

Stap 2:

Hernoem de JAR naar "custom.jar".

Stap 3:

Open ons Minecraft Server Paneel

Stap 4:

In je main view van je server type je nu bij jar file: custom.jar in, hierna klik je op opslaan.

Stap 5:

Nadat je de JAR hebt geselecteerd moet je de JAR locatie nog wijzigen. Dit doe je door op "Toon Geavanceerde Opties" te klikken.

Vervolgens verander je de "Zoek de JARs in..." naar "Server Hoofdmap"

Stap 6:

Start je server weer op.