Je Minecraft Server Instellen

Je hebt net je MineCraft Server bij ons gekocht, alleen hoe moet je die instellen voor het eerste gebruik?

Stap 1:

Login op het portaal: https://multicraft.recoreh.nl met de gegevens die je hebt gekregen in de mail.

Stap 2:

Open je Server op het paneel.

Stap 3:

Selecteer nu een Server versie, dit kan bij Jar fille. Hier selecteer je de Minecraft versie die jij wilt gebruiken.

Stap 4:

Daarna klik je op "Accept Eula" om de MineCraft voorwaarden te accepteren.

Stap 5:

Nu kan je op "Opslaan" klikken, en daarna op "Starten" boven aan de pagina. Je Server start dan op.

Stap 6:

Je kan nu op de server inloggen, je kan op 2 mannieren inloggen, vul het IP:port in je minecraft Multiplayer lijst in. Bijvoorbeeld: 46.4.108.79:25565

Of vul bij het kopje domain je servernaam in. Je kan daarna op opslaan drukken. Je IP word dan: servernaam.recoreh.nl