FTP Connectie Maken

Je wilt een FTP connectie maken naar je Minecraft Server, maar hoe doe je dit?
Voor het maken van een FTP connectie heb je een FTP client nodig zoals WinSCP of FileZila. Wij raden WinSCP aan.

Stap 1: Open het programma WinSCP.

Stap 2: Ga naar de server toe waarmee je verbinding wilt maken op het Minecraft server paneel. Klik links op bestanden en daarna op ftp file access, daar staan alle gegevens die je nodig hebt:

• Adres doelcomputer: FTP adres
  • De port is altijd 21
  • FTP Gebruikersnaam
  • Wachtwoord is hetzelfde als je account.

Stap 3: Vul de gegevens in in WinSCP

Stap 4: Je kan nu op inloggen of opslaan klikken. Wij raden aan op opslaan te klikken, dan slaat WINSCP de gegevens op en kan je in het vervolg makkelijker inloggen.

En klaar! Je hebt een FTP connectie opgezet met je Minecraft Server.